För dig som vill prova på healing

Hej igen! Vad kul att ni hittar tillbaka hit till min lilla blogg gång på gång och att ni finner någonting intressant och underhållande att läsa om varje gång. Som många av er redan vet om så skriver jag ju för det mesta om humor här på bloggen. Idag så blir det dock lite skillnad på det för att jag vill kunna rekommendera ett företag till mina läsare idag, nämligen GML reconnective healing. Det har varit många som har frågat mig om det här med healing i Sollentuna, Uppsala och Knivsta bland annat och jag vill ju givetvis kunna vara till så stor hjälp som möjligt.

Särskilt eftersom att jag själv går på healing. Jag vet att jag oftast skämtar om sådant här, men healing är någonting som verkligen har gjort en sådan himla stor skillnad för mig och mitt liv i allmänhet. Jag var ju en sådan som kände mig oerhört skeptiskt till hela idéen i början, men nu så tycker jag verkligen att det har gjort all skillnad i världen för hur jag känner mig och hur jag lever mitt liv privat. Jag tycker att det här är en sådan sak som man faktiskt ska prova på ifall man nu känner sig intresserad eller om man helt enkelt känner att man har ett behov av att prova på det. När det kommer till sådana här saker så tycker jag verkligen inte att det skadar att bara prova på, för det kan faktiskt överraska en, så som det gjorde för mig. Hur som helst så ska jag nog inte tjata på så himla mycket mer nu utan jag tänkte väl kanske istället att jag tar och lämnar en liten länk här någonstans i det här inlägget som ni kan klicka er vidare på för att läsa på lite mer om vilka GML reconnective healing är och vad de kan göra för er!