En tankeställare inför nästa vinter

God förmiddag gott folk! Varmt välkomna ska ni vara till mig och min blogg för ett nytt inlägg. Idag kommer ni få läsa ett väldigt annorlunda inlägg, det ska nämligen handla om snöröjning i Falun. Närmare bestämt ska jag prata om när jag fick hjälp med just snöröjning av företaget Tyresö-Haninge Bärgningstjänst AB.

Som ni säkert märkt kommer det bli ett väldigt annorlunda inlägg idag, det kommer inte bli ett inlägg där jag skriver om humor eller något roligt som jag brukar. Det kommer inte heller bli ett inlägg där jag rekommenderar ett företag och en tjänst som är användbar för tillfället. Nu undrar ni säkert varför jag skriver det här inlägget, det är för att jag i vintras fick riktigt bra hjälp av det här företaget med snöröjning i Falun. Sedan dess har jag funderat på att skriva om dem och den hjälpen jag fick av dem, det har dock aldrig blivit av än. Det är anledningen till att jag idag skriver det här inlägget, ni har dessutom förfrågat ett rekommendationsinlägg ett tag nu. Eftersom jag inte har skrivit det här inlägget än tänkte jag därför idag ta tummen ur och skriva det. Det här företaget har som sagt hjälpt mig och min familj med snöröjning i Falun, det var i vintras när det helt plötsligt kom hur mycket snö som helst från ingenstans. Kommunen var enligt oss inte tillräckligt snabba med att få ut någon för att ploga snön så vi tog saken i egna händer och kontaktade det här företaget. Snabbt och enkelt kom de till oss och plogade bort snön på gatan vid vårt hus. Den hjälpen vi fick av dem var verkligen behövlig, utan den vet jag inte om vi hade kommit ut med bilen morgonen efter.